Pàgines

diumenge, 10 de maig del 2020

SETMANA DEL 11 AL 15 DE MAIG - MISSATGES

Bon dia nins i nines de la primera etapa! 


Aquesta setmana ens convertirem en investigadors de missatges!



1. Per començar, vos proposam mirar dos capítols d'uns dibuixos on els seus protagonistes han d'averiguar per què passen algunes coses...




2. Ara heu de llegir el nom de tots els dibuixets que veureu quan cliqueu l'enllaç. Després haureu de completar les oracions que hi ha amb els noms correctes i escriure-les al quadern:
  • PRIMER: Heu d'escriure 8 oracions.
  • SEGON: Heu d'escriure 10 oracions.
  • TERCER: Heu d'escriure 12 oracions. 

3. Aquí tenéis palabras que tienen las sílabas o las letras desordenadas. Tenéis que ordenarlas para poderlas leer y escribirlas en el cuaderno. 


4. Ara tenim unes oracions que no entenem i com a bons i bones investigadors de missatges heu de saber què passa. Després, les copiau al quadern. 



5. Missatges amb operacions matemàtiques! Seleccionau un dels quatre missatges i, quan l'hagueu desxifrat, escriviu-lo  al quadern:



6. Quantes verdures i quants d'animals trobau? Escriviu al quadern el nom de les verdures i dels animals que hi ha a la dreta i, després, contau quantes vegades apareixen a la sopa d'imatges.

7. LA ROSA I L'ESPINA.

Aquesta activitat consisteix en:

  • Primer, heu de cercar dos pots de vidre i posar-los una etiqueta. A un escriurem "LES NOSTRES ROSES" i, a l'altre, "LES NOSTRES ESPINES".
  • L'activitat consisteix en pensar quines coses bones ens passen cada dia i quines ens passen que no ens agraden tant. Les coses bones que ens passen seran les roses i les coses no tant bones seran les espines. 
  • Totes les coses, les bones i les no tan bones, les heu d'escriure per separat a un paperet i decidir tota la família si ho fareu tots al mateix moment o si cada persona ho farà quan en tengui ganes o en el moment que se sent enfadat o content per qualque motiu. 
  • D'aquesta manera, els dos s'aniran omplint de missatges que podreu llegir cada vespre o decidir si els llegireu en acabar la setmana. 
  • Seran dos pots que podreu guardar per recordar aquests dies que estam amb la nostra família i no podem anar a l'escola. És important que els missatges expliquin què ha passat, per què t'ha fet sentir bé o malament i el teu nom. 


8. A veure si trobau els noms dels animals a les sopes de lletres.  No cal que les imprimiu. Quan els hagueu trobat, escriviu-los al quadern.


9. Nins i nines de 3r, aquest curs no podrem representar l'obra de teatre "En Joan, na Maria i la ploma de vent", però sí podrem fer-ne la pel·lícula! Aquesta setmana, els que representau personatges de l'escena 1 heu de gravar les vostres intervencions en aquesta escena. Pensau a dur el vestuari adequat. Una altra cosa, intentau que el fons sigui el més llis possible. Guió de l'obra


10. Ves al bloc d'anglès: Allà trobaràs les activitats. 

11. Ves al bloc d'educació física: Allà trobaràs les activitats.

12. Ves al bloc d’hort-ambiental i trobaràs els missatges de l’hort i un nou vídeo: 


13. Triau una pàgina del set/vuit i mig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada